Menú Cerrar

Si el vostre negoci no és la informàtica, ni els ordinadors, ni els programes, ni les xarxes, ni el manteniment dels mateixos, INGBAR se n'encarrega i farà que tot funcioni perquè vostè es dediqui al que més sap, vendre el seu negoci producte i/o servei.

Outsourcing

Els serveis d'outsourcing IT d'INGBAR tenen les característiques genèriques següents:

  • Independència del Fabricant
  • Cobertura 24/7, Alta Disponibilitat en 24x7
  • Intervencions On Site i/o remotes
  • Compromís de Qualitat
  • Reducció de Costos sense detriment de la Qualitat

Auditories de Seguretat

INGBAR ofereix serveis d'auditoria de seguretat informàtica en quatre nivells diferents:

 

Auditoria de Seguretat Lògica

La seguretat lògica fa referència a la seguretat en l'ús de programari, la protecció de les dades, els processos i els programes, així com la de l'accés ordenat i autoritzat dels usuaris a la informació.

En el cas d auditories de seguretat lògica es diferencien dos escenaris:

a) Auditoria de penetració externa, és a dir, s'auditen els sistemes de manera que estiguin protegits davant d'atacs des de fora de l'organització. Per això s'utilitzen eines comercials i pròpies que permeten detectar les vulnerabilitats del sistema.

b) Auditoria de penetració interna, en aquest cas consisteix al mateix estudi que la penetració externa, però fent la suposició que l'atac procedirà des de l'interior de l'empresa, és a dir, per usuaris del sistema.

Per dur a terme aquest tipus d auditories cal comptar la tecnologia apropiada que permeti verificar l estat de la infraestructura de seguretat. INGBAR, com a empresa especialitzada en Seguretat Telemàtica, compta amb les darreres tecnologies especialitzades en aquest camp d'activitat.

 

Auditoria de Seguretat Física

La seguretat física es refereix a la protecció del maquinari i els suports de dades, així com la seguretat dels edificis i instal·lacions que els allotgen. En aquest cas es contemplen situacions com a incendis, inundacions, sabotatges, robatoris, catàstrofes naturals, etc.

En aquest tipus d'auditories es controlen, per exemple: control d'accessos, identificació, instal·lacions, datacenters, servidors, mitjans i processos d'emmagatzematge, etc.

 

Auditoria Legal

En aquest àmbit, INGBAR ofereix serveis d'adequació a la legislació vigent:

Lleis relatives a la Protecció de Dades:

  • Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016 )RGPD)
  • Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre de 2018, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales (LOPDGDD)

Lleis relatives als Serveis de la Societat de la Informació:

  • Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSICE).

 

Best Practices

Independentment de les auditories de seguretat hi ha una sèrie de millors pràctiques (de l'anglès "best practices") en la gestió de la seguretat informàtica promogudes per diferents organitzacions. INGBAR ofereix serveis d'adequació a aquestes millors pràctiques en seguretat informàtica com ara la Definició Polítiques de Seguretat segons les normes:
ISO 17799
Sans Institute
CERT
Etc…