Menú Cerrar

Nou Reglament General de Protecció de Dades

INGBAR ofereix una solució integral d'adequació al nou RGPD (Reglament General de Protecció de Dades), proporcionant un servei adaptat a les necessitats de cada client, formació, seguiment, anàlisi de riscos i, per tant, la màxima garantia d'una adaptació veritable i compliment del nou RGPD.

Aquest servei està enfocat a assessorar les empreses a treballar amb mètodes i escenaris segurs per a la protecció de dades de lempresa. Addicionalment, s'implementen, s'instal·len i s'administren els sistemes informàtics necessaris per garantir aquests escenaris.

Avaluació i diagnosi

Recull de tota la informació relativa al tractament de les dades personals, necessària per a l'anàlisi, l'avaluació i la classificació dels fitxers. Estudiem i diagnostiquem la situació de l'empresa per determinar el seu nivell d'adequació a la RGPD, amb l'objectiu de proposar solucions per a les mancances existents en relació amb la protecció de dades.

Anàlisi de riscos i avaluació d'impacte

Avaluació de les dades tractades per establir les mesures de seguretat correctes a aplicar i com implementar-les.

S'analitzaran sobre la base de determinats criteris com:

  • Tipus de dades
  • Nombre d'interessats
  • Quantitat de tractaments
  • Ús de tecnologies invasives
  • ...

Document de Seguretat

Elaboració del Document de Seguretat, en el qual es recull la normativa de seguretat de la vostra empresa quant al tractament de dades personals. En aquest document es detallen totes les mesures de seguretat que s'han de complir per garantir la integritat i la confidencialitat de les dades tractades.

Formació

La formació i la conscienciació de tot el personal de la seva empresa en aquesta matèria és bàsica per evitar conductes contràries a la RGPD. Gràcies a una formació adequada, els empleats de la seva empresa estaran capacitats per complir els procediments relatius al tractament de dades.

Revisió

L'adaptació a la RGDP no és un tràmit estàtic, sinó que és un procés viu que evoluciona i varia en la mesura que ho fan les actuacions i l'operativa diària d'una empresa. Per aquesta raó, INGBAR us ofereix la realització d'auditories que permeten detectar els possibles canvis a l'empresa que afecten la protecció de dades, actualitzar-los al Document de Seguretat, i definir les recomanacions d'actuació a implementar sobre això.